ThinkstockPhotos-516984017 (kopia)

Foto Thinkstock

Hotell i skärgården

Sverige Djurönäset, precis över Djuröbron, är som att vara ute i Stockholms fantastiska skärgård och samtidigt ges möjlighet att avnjuta bekvämligheten med hotell.

Johan Umenius

Johan Umenius

Här finns sandstrand, klippbad, sjökrog och strövområden men också ett fyrstjärnigt hotell med sommarpriser – och en 25-meters inomhuspool med både bastu och gym om havsvattnet känns lite för svalt.

Många åker gärna ut till skärgården på sommaren för att njuta av naturen, men inte alla vill bo i en enkel stuga och laga egen mat med gasolkök. Tänk om man kunde kombinera lite bekvämlighet med sann skärgårdsupplevelse? Det är just det som Djurönäset vill vara svaret på.

Nyrenoverade hotellrum och lyxig svit med strålande havsutsikt, gästhamnar, tennisbana, fotbollsplan och boulebana. Allt med utsikt över Kanholmsfjärdens vatten bara 45 minuter med bil och buss från Stockholm.

Vill du få ut maximal skärgårdskänsla och inte har egen båt, kan du åka skärgårdsbåt med Waxholmsbolaget från Stockholms city – en tvåtimmarsresa och en upplevelse i sig.

Är du dessutom ute efter fest ska du komma till Skärgårdsfestivalen den 6 juli. Från tidig förmiddag till sen natt fylls den stora udden med massor av aktiviteter för alla åldrar och alla smaker. Underhållning med välkända artister, restauranger med sommarmat och grillat, vin- och champagnebar med skaldjur och fisk.

Mer info finns på djuronaset.com.